Předprodejová akční cena končí už za:

KREATIVNÍ WORKSPACE: Notion šablona pro vizuální organizaci práce i osobního života

Posuň své online podnikání a využívej svůj čas naplno!

Přizpůsob si dokonalé digitální zázemí pro své podnikání s Notion šablonou navrženou nejen pro kreativní tvůrce a online podnikatele. Šablona kombinuje vše, co potřebuješ pro efektivní plánování, organizaci a růst tvého online podnikání.

1999,-

Jak workspace vypadá uvnitř a co všechno umí?

📅 Vyzkoušela jsi už checklisty, diáře, Google kalendář i různé aplikace, ale nic ti nepomohlo udržet dlouhodobý přehled ani produktivitu.

🎯 Nevíš, jak si uspořádat priority, a tak skáčeš mezi úkoly, aniž by ses plně soustředila na dokončení jednoho.

Jednáš impulzivně – místo aby ses držela plánu, chytáš se každého nového úkolu nebo nápadu, který tě zrovna napadne.

🎨 Tvé kreativní nápady se hromadí, ale chybí ti struktura, jak je realizovat – vše zůstává jen na papíře nebo nedokončené.

Prokrastinuješ důležité úkoly, protože tě odrazuje jejich velikost nebo nevíš, kde začít – a pak tě tlačí termíny.

💡 Tvé myšlenky neustále utíkají k práci, i když bys měla odpočívat – protože neustále cítíš, že něco není hotové.

Představ si, že...

Usedneš ráno k počítači a vždy víš, kde začít.

Hned jako první otevřeš 〜kreativní workspace〜 a hned víš, jaké úkoly potřebuješ dnes udělat a co má největší prioritu. Každý tvůj nápad, úkol a projekt má své jasné místo.

Cítíš se organizovaně a klidně. Víš, co má vliv na tvou produktivitu a na kdy si plánovat spíše kreativní úkoly a na kdy ty, které máš tendenci odkládat. Místo impulzivního přeskakování mezi různými úkoly krok za krokem plníš to, co má největší smysl a největší prioritu. A pokud máš zrovna nějaký spontánní kreativní nápad, rovnou si ho zapíšeš na příslušné místo, abys na něj nezapomněla. 

Na konci pracovního dne máš odškrtané všechny úkoly dne a možná jsi stihla ještě něco navíc, takže tě zítra čeká méně práce. 

Zbytek dne si můžeš užít s čistou hlavou a vychutnat si čas s rodinou, přítelem nebo mít chvilku sama pro sebe, protože víš, že máš vše splněno – a zítra budeš opět připravena efektivně tvořit.

Přesně to jsem si myslela, že je pro mne nereálné...

kreativní virtuální asistentka na cestách

Při své práci virtuální asistentky jsem vyzkoušela organizovat práci různými způsoby… checklisty, kalendář, diář… Žádná z těchto metod mi ale nevydržela dlouho. Kalendář i diář jsem zapomínala plánovat a na checklisty jsem za chvílí potřebovala checklist všech checklistů. Myslela jsem si, že zkrátka patřím mezi skupinu lidí, kteří nejsou schopni jakékoliv organizace nebo řádu. 

A nebo… jsem to jen chytila za špatný konec? 

Postupem času jsem zjistila, že jako na kreativce na mne dobře fungují vizuální vjemy. Zkrátka když něco vypadá hezky a cítím se v tom dobře, ráda se k tomu i vracím – najednou to není jenom jedna z dalších otravných povinností, ale něco, na co se můžu těšit. Zároveň když na mne automaticky vždy vyskočí ty nejdůležitější úkoly, které jsou navíc odlišené barevně podle priority, tak hned na první pohled vím, co mám dělat.

Vím, co má vliv na mou produktivitu a úkoly si pokud možno plánuji právě podle toho – např. den začínám bez mobilu, kreativními úkoly, na které se těším nebo schůzkou s klientem, dobíjením baterek procházkou nebo pobytem na sluníčku… a odpoledne se pouštím do práce pro klienty a úkolů, které mám tendenci více odkládat. 

Vytvořit takovou útulnou digitální kancelář, která by splňovala všechny tyto požadavky a udělala z mého pracovního chaosu pořádek, se mi podařilo vytvořit na platformě Notion, kde mám vše potřebné na jednom místě. 

A chtěla bych se o svou kreativní digitální kancelář podělit i s vámi…

Co všechno ve workspace najdeš?

1. Komplexní plánování projektů a úkolů

Měj všechny své nápady, úkoly a projekty pro sebe i pro své klienty pod kontrolou.

Ve workspace můžeš úkoly plánovat, přiřazovat je k jednotlivým projektům či klientům a řadit je podle priority (či jiných kritérií), abys měla vždy jasný plán a věděla, co tě čeká jako další.

2. Technickou knihovnu se 190+ nástroji a odkazy

Přehledná databáze se 190+ online nástroji v 19 různých kategoriích (grafika, úprava fotek a videa, sociální sítě, e-mailing, a další), která ti ušetří čas strávený hledáním a který budeš moci věnovat růstu svého podnikání.

P.S. Nové tipy na nástroje ti po zakoupení workspace také ráda občas pošlu v newsletteru. 

3. Workspace pro plánování příspěvků na sociální sítě

Vytvoř a naplánuj svůj obsah pro sociální sítě s lehkostí. Jedním kliknutím budeš mít po ruce vše, co potřebuješ – nápadovník, inspiraci na hooky i nejčastěji používané hashtagy. 

Všechny své příspěvky budeš mít navíc organizované a přehledně na očích – ať už tvoříš jenom pro sebe nebo i pro své klienty.

4. Productivity tracker a checklist

Zůstaň produktivní každý den s checklistem každodenních úkolů, které si můžeš odškrtávat při jejich splnění. 

Productivity tracker ti pomůže sledovat a zlepšovat tvé pracovní návyky a jejich závislost na okolnostech, jako je kvalita spánku, fáze menstuačního cyklu či dodržování zdravých návyků.

5. Nástroje pro oslovování klientů a zahajování spoluprací

Buď vždy připravena oslovit nového klienta se šablonou digitální vizitky v Canvě a šablonami e-mailů pro oslovování klientů.

Do workspace si také můžeš uložit odkazy na všechny potřebné dokumenty a nástroje pro zahájení i průběh spolupráce, jako jsou smlouvy, trackování odpracovaných hodin a faktury.

6. Osobní koutek pro tvou rovnováhu

Nezapomínej ani na svůj osobní čas. S nástroji pro journaling, sledování příjmů a výdajů, nápadovníkem, bucket listem a plánováním cílů získáš prostor i pro osobní rozvoj a rovnováhu mezi prací a životem. 

Co ti kreativní workspace přinese?

Reference

Text reference

Jak to funguje?

Tohle všechno získáš...

1999,- Kč

Předprodejová akční cena končí už za:

Odpovědi na nejčastější dotazy

Pro koho JE šablona určena?

Šablona KREATIVNÍ WORKSPACE je vytvořena pro ty, kdo chtějí nebo potřebují mít své pracovní úkoly a projekty „zorganizované“ na jednom místě, protože vědí, že jim to pomůže od zahlcení, které může vést až k vyhoření.

Hodí se pro:

– virtuální asistentky,

– social media manažerky,

– tvůrkyně obsahu,

– influencerky

– a online podnikatelky, které si samy spravují sítě, tvoří online produkty a hledají efektivní způsob, jak zvládat svůj byznys.

Šablona je určena pro ty, kteří si zkoušeli práci organizovat různými způsoby, ale žádná z metod jim dlouho nevydržela, protože nevěděli, co ovlivňuje jejich produktivitu, a (nebo) jim chyběl vizuální aspekt plánování.

Pro koho NENÍ? 

Pro všechny ty, kteří mají rádi ve svém podnikání chaos.

Ne, šablona KREATIVNÍ WORKSPACE je plně funkční i na bezplatné verzi Notion. Není potřeba žádné předplatné pro využití všech jejích funkcí. Pro šablonu vizitky také stačí pouze bezplatná verze Canvy.

Ano! Šablona KREATIVNÍ WORKSPACE je vytvořena tak, aby byla uživatelsky přívětivá i pro začátečníky. Kromě toho dostaneš k šabloně i jednoduché návody a tipy které tě provedou základy používání Notion, takže se rychle zorientuješ a budeš moci začít bez problémů. Pokud by sis ale přesto s něčím nevěděla rady, můžeš mi kdykoliv napsat e-mail nebo poslat zprávu na WhatsApp.

Ihned po uhrazení objednávky dostaneš e-mailem odkaz na šablonu KREATIVNÍ WORKSPACE, kterou si snadno zkopíruješ do svého Notion účtu. Stačí jen dva kroky a šablona bude okamžitě připravená k použití.

Šablona je plně přizpůsobitelná, takže si ji může upravit pro vlastní potřebu tak, aby ti skutečně vyhovovala a cítila ses v ní dobře – včetně designu, umístění prvků atp.

Pokud bys přece jen potřebovala od šablony jiné funkce, než které obsahuje, také ti také ráda mohu vytvořit tvou vlastní digitální kancelář na míru. V případě zájmu mi napiš ZDE a nebo si rovnou zarezervuj nezávaznou schůzku zdarma.

Je ti i po přečtení nejčastějších dotazů něco nejasné? Napiš mi ZDE. Ráda tvé otázky zodpovím! 😊